Συνελήφθη ένας 33χρονος από τη Γκάμπια στα Χανιά, αφού εκμεταλλευόταν την απελπισία και την αφέλεια πολιτών, διαβεβαιώνοντάς τους ότι με... μάγια θα τους λύσει τα προσωπικά τους προβλήματα. 

Σύμφωνα με το flashnews.gr o 33χρονος συνελήφθη χθες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, κατηγορούμενος για το αδίκημα της απάτης.

Aστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας, προσποιούμενοι προσωπικά προβλήματα, εμφανίστηκαν στον 33χρονο προκειμένου να τους βοηθήσει να τα επιλύσουν. Στη συνέχεια ο συλληφθείς απαίτησε το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ και κατά το χρόνο που παρέλαβε προσημειωμένο χαρτονόμισμα ως προκαταβολή από τους ανωτέρω αστυνομικούς συνελήφθη.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα, τα οποία χρησιμοποιούσε κατά τη διάρκεια που εξαπατούσε τους πελάτες του, φωτογραφίες πελατών-θυμάτων καθώς και διαφημιστικά φυλλάδια με αναγραφόμενη την ιδιότητα του .

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.