Προβλήματα σημειώθηκαν στο οδικό δίκτυο και το αεροδρόμιο Μακεδονία εξαιτίας της καταιγίδας που ξέσπασε στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τον Αερολιμενικό Έλεγχο, η κακοκαιρία δεν επέτρεψε σε αεροσκάφη να προσεγγίσουν τον αεροδιάδρομο, με συνέπεια είτε να προσγειωθούν σε γειτονικά αεροδρόμια είτε να επιστρέψουν στο αεροδρόμιο απ' όπου απογειώθηκαν, όπως συνέβη με πρωινή πτήση της Aegean, που επέστρεψε στον αερολιμένα Ελ. Βενιζέλος των Αθηνών. Στην πτήση αυτή επέβαινε και ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γεράσιμος Γιακουμάτος.

Πάντως, σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, το συγκεκριμένο αεροσκάφος επανέλαβε την πτήση για Θεσσαλονίκη, όπου επρόκειτο να προσγειωθεί γύρω στις 12 το μεσημέρι. Αυτή τη στιγμή, οι πτήσεις από και προς το «Μακεδονία» διεξάγονται κανονικά.

Η βροχόπτωση προκάλεσε προβλήματα και στην κυκλοφορία των οχημάτων σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, με συνέπεια να υπάρξουν τροχαία ατυχήματα με υλικές μόνο ζημιές.

Στο μεταξύ, μέσω παρακαμπτηρίου διεξάγεται τις τελευταίες ώρες η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό, μεταξύ των κόμβων Ασπροβάλτας και Κερδυλλίων, στο ρεύμα προς Καβάλα, λόγω κατολισθήσεων που σημειώθηκαν.