Τις απειλές του εργοδότη της όταν του ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος κατήγγειλε η κυρία Αραμπατζή μιλώντας το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

Σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας η οποία διανύει τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της, εκείνος χρησιμοποίησε απίστευτους χαρακτηρισμούς πως «θα το μετανιώσει σε όλη της ζωή και πως δεν θα ξαναβρεί αλλού δουλειά».

Η κοπέλα καταγγέλει επίσης πως δεν της έχει κολλήσει τα ένσημα που της αναλογούν με αποτέλεσμα για 4 ένσημα να είναι σήμερα ανασφάλιστη ενώ όπως είπε εργαζόταν καθημερινά επί 8-9 ώρες.

Μιλώντας στην εκπομπή η κ. Παναγοπούλου, Πρόεδρος Εμποροϋπαλλήλων Πάτρας είπε ότι κοπέλες αναγκάζονται να υπογράφουν συμφωνητικά ότι δεν θα μείνουν έγκυες στη διάρκεια της εργασίας τους διαφορετικά θα πρέπει να δηλώσουν οικιοθελή παραίτηση.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Παπαδάκης κάλεσε τον υπουργό Εργασίας να βγει να κάνει παρέμβαση για τα εν λόγω περιστατικά και να «μην βγαίνει στα κανάλια μόνο όταν θέλει να πει κάτι που νομίζει ότι είναι καλό για την κυβέρνηση».