Συνελήφθησαν στην περιοχή των Άνω Λιοσίων, μία γυναίκα και ένας άνδρας 39 ετών,  σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης για κλοπές και ληστεία στις περιοχές των Αχαρνών και των Άνω Λιοσίων. Επιπλέον αναζητείται και ένας 27χρονος ημεδαπός συνεργός τους.

Οι συλληφθέντες μαζί με το συνεργό τους, από τις αρχές του τρέχοντος έτους, διέπρατταν κλοπές από αποθήκες, εταιρείες, εργοστάσια, καταστήματα και οικόπεδα, στις περιοχές των Αχαρνών και των Άνω Λιοσίων, από τα οποία αφαιρούσαν μηχανολογικό και ηλεκτρολογικό εξοπλισμό, μεταλλικά αντικείμενα, καλώδια, χαλκοσωλήνες κλπ. αντικείμενα.

Μέχρι στιγμής έχει εξακριβωθεί ότι έχουν διαπράξει, 20 διαρρήξεις-κλοπές, μία κλοπή Ι.Χ. Φορτηγού αυτοκινήτου και μία ληστεία.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία και κλεμμένος μηχανολογικός εξοπλισμός.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού τους και για τη συμμετοχή τους σε άλλα παρόμοια αδικήματα.