Πιάνει δουλειά μετά το Πάσχα στην πλατεία Αριστοτέλους η δημοτική διοίκηση του Γ. Μπουτάρη, κατεδαφίζοντας όλες τις αυθαίρετες κακόγουστες κατασκευές των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, που προσβάλλουν χρόνια τώρα την αισθητική αυτής της μοναδικής πλατείας του αρχιτέκτονα Ερνεστ Επράαρ.

Μόνο στην πλατεία Αριστοτέλους 15 επιχειρηματίες έχουν σηκώσει διπλά και τριπλά σε έκταση μαγαζιά με αυθαίρετες, κακόγουστες κατασκευές. Η διοίκηση του Β. Παπαγεωργόπουλου επί χρόνια δεν μπόρεσε να δώσει λύση σ' αυτό το μεγάλο πρόβλημα.

Δέσμια ενός λαϊκισμού, επέλεξε την τακτική της αναβλητικότητας και των ημίμετρων. Ηδη από τις υπηρεσίες του δήμου 15 ιδιοκτήτες τέτοιων αυθαίρετων κατασκευών στην πλατεία Αριστοτέλους έχουν ειδοποιηθεί να προχωρήσουν οι ίδιοι στην κατεδάφισή τους, δεδομένου ότι έχουν κριθεί αμετάκλητα κατεδαφιστέες, χωρίς όμως να κάνουν τίποτα μέχρι τώρα.

Ετσι, μετά τις γιορτές τα συνεργεία του δήμου θα πιάσουν δουλειά για να κατεδαφίσουν τις κατασκευές. Το 2006 το σύνολο της αντιπολίτευσης και φορείς της Θεσσαλονίκης ακύρωσαν στην πράξη την απόφαση του Β. Παπαγεωργόπουλου να μετατρέψει και επίσημα σε πλατεία του φραπέ την πλατεία-σύμβολο της Θεσσαλονίκης.

Η τερατώδης πρόταση, που πέρασε εν κρυπτώ από το δημοτικό συμβούλιο, χωρίς αρχιτεκτονικό διαγωνισμό και ερήμην φορέων και κοινωνίας.