current views are: 2

24 Νοεμβρίου 2014
Δημοσίευση10:39

Τα «ίχνη» του μακελάρη σε παλαιότερα χτυπήματα και οι συνεργοί

Άκαρπες είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη της τυφλής δολοφονικής επίθεσης στο μπαρ «Έτσι Απλά» τα ξημερώματα του Σαββάτου. 

Δημοσίευση 10:39’
αρθρο-newpost

Άκαρπες είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη της τυφλής δολοφονικής επίθεσης στο μπαρ «Έτσι Απλά» τα ξημερώματα του Σαββάτου. 

Άκαρπες είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη της τυφλής δολοφονικής επίθεσης στο μπαρ «Έτσι Απλά» τα ξημερώματα του Σαββάτου Οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ μαζί με τα ΕΚΑΜ βρίσκονται επί ποδός για τον εντοπισμό του δράστη ο οποίος έχει καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας παρακείμενου καταστήματος. 

Υπενθυμίζεται ότι ο 35χρονος αλβανικής καταγωγής κυκλοφορεί με τα ονόματα Γκλοντιάν Αρμπέν ή Μπάκο Άρβερ και φαίνεται ότι έχει διπλή ταυτότητα στον… κόσμο της νύχτας και της παρανομίας αλλά και στις διωκτικές αρχές. 

Ωστόσο, στην ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται να εξετάζουν την… συνάντηση που είχαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. με τον μακελάρη το Πάσχα στην οδό Μιχαλακοπούλου όταν και δεν δίστασε να πυροβολήσει εναντίον τους.  Σύμφωνα με πληροφοριές, κυκλοφορούσε μαζί με συνεργό του με ΙΧ μιας αλβανίδας η οποία αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ.

Εκτιμάται ότι ανάμεσα στους δύο υπόπτους, που πυροβολήσε εναντίον αστυνομικών στις 19 Απριλίου 2014 ήταν και ο σημερινός μακελάρης, σύμφωνα με στοιχεία που έχουν προκύψει κατά τη διάρκεια των ερευνών σύντομου εντοπισμού του. Ίσως ο δεύτερος ύποπτος να είναι ο συνεργός του στη δολοφονική επίθεση εναντίον μπαρ στο Μεταξουργείο στις 31 Οκτωβρίου όπου σκοτώθηκε ο 44χρονος θαμώνας και στο καφενείο στον Αγ. Παντελεήμονα στις 6 Νοεμβρίου. Ο συνεργός του πιθανότατα είχε παρουσία και στο μπαρ του Μικρολίμανου πριν την αιματηρή επίθεση.

Να σημειωθεί ότι αργά χτες το βράδυ εκτός από τα στοιχεία του διέρρευσε και η φωτογραφία του δράστη παρά το εισαγγελικό κώλυμα που δεν επιτρέπει ακόμη στην ΕΛ.ΑΣ. την δημοσιοποίηση των στοιχείων του.

Η ΕΛΑΣ πάντως τον έχει χαρακτηρίσει «μανιακό και εξαιρετικά επικίνδυνο που δεν έχει ενδοιασμό να σκοτώσει», ενώ φέρεται να έχει απασχολήσει τις Αρχές και στο παρελθόν για τις σχέσεις του με άτομα του κοινού ποινικού δικαίου τα οποία διακινούν όπλα.

Τα αίτια της επίθεσης στο νυχτερινό μαγαζί παραμένουν ασαφή. Την ίδια ώρα, ο κακοποιός κυκλοφορεί ελεύθερος με δύο καλάσνικοφ μαζί του αφού από την βαλλιστική εξέταση προέκυψε ότι το καλάσνικοφ που χρησιμοποίησε το Σάββατο δεν ήταν το ίδιο με εκείνο που φέρεται να είχε στις άλλες τρεις επιθέσεις σε μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας, όπως στο Μεταξουργείο. 

ΑΝ. ΓΑΛ.


σχετικα αρθρα