Ζούμε στην εποχή της παρατεταμένης εφηβείας και της απόλυτης ελευθερίας στην επιλογή συντρόφου και στον τρόπο ζωής. Όμως οι ειδικοί επιμένουν να μας θυμίζουν πόσα οφέλη για την υγεία μας - ψυχική και σωματική - έχουν οι σταθερές σχέσεις ζωής.

Τα υπέρ λοιπόν είναι:

1. Η συναισθηματική ασφάλεια του «έχω κάποιον πλάι μου για τις καλές και τις κακές μέρες».Ξέρεις πως ότι και αν συμβεί ένας άνθρωπος θα είναι στο πλευρό σου, να σου δώσει μία χείρα βοηθείας και να σε συμβουλεύσει.
2. Η υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα- οικονομικά, κοινωνικά, ψυχολογικά. Επειδή οι εποχές που ζούμε είναι δύσκολες οικονομικά, ένα κοινό ταμείο θα σε βοηθήσει να αποβάλλεις πιο εύκολα το άγχος των χρημάτων.
3. Οι καλοπροαίρετες συμβουλές όταν τις χρειαζόμαστε. Δεν υπάρχει καλύτερος συμβουλάτορας από τον άνθρωπο εκείνο, που νοιάζετεω πραγματικά για εμάς.
4. Η οικειότητα που αναπτύσσεται ανάμεσα στο ζευγάρι οδηγεί στην συναισθηματική πληρότητα. Νιώθεις πλήρης και ευτυχισμένη. Μπορεί ο κόσμος γύρω σου να γκρεμίζεται αλλά εσύ κοιτάς τον αγαπημένο σου στα μάτια και χάνεσαι, αδιαφορώντας για τα πάντα.