current views are: 2

24 Νοεμβρίου 2014
Δημοσίευση15:03

Και συνεργός σε λήστεια σε σπίτι βουλευτή ο μακελάρης του Μικρολίμανου

Αύριο αναμένεται να δοθεί επίσημα στη δημοσιότητα από την Ελληνική Αστυνομία η φωτογραφία του 31χρονου Αλβανού μακελάρη, ο οποίος με καλασνικοφ «γάζωσε» τα ξημερώματα του Σαββάτου νυχτερινό μαγαζί στο Μικρολίμανο, τραυματίζοντας 15 άτομα συνολικά.

Δημοσίευση 15:03’
αρθρο-newpost

Αύριο αναμένεται να δοθεί επίσημα στη δημοσιότητα από την Ελληνική Αστυνομία η φωτογραφία του 31χρονου Αλβανού μακελάρη, ο οποίος με καλασνικοφ «γάζωσε» τα ξημερώματα του Σαββάτου νυχτερινό μαγαζί στο Μικρολίμανο, τραυματίζοντας 15 άτομα συνολικά.

Αύριο αναμένεται να δοθεί επίσημα στη δημοσιότητα από την Ελληνική Αστυνομία η φωτογραφία του 31χρονου Αλβανού μακελάρη, ο οποίος με καλασνικοφ «γάζωσε» τα ξημερώματα του Σαββάτου νυχτερινό μαγαζί στο Μικρολίμανο, τραυματίζοντας 15 άτομα συνολικά.

Η Εισαγγελία Πειραιά από την Κυριακή το πρωί, ολοκλήρωσε όλες τις νόμιμες διαδικασίες προκειμένου να δοθεί στη δημοσιότητα η φωτογραφία του δράστη από την αστυνομία, ενώ εκδόθηκε και το σχετικό ένταλμα σύλληψης.

Παράλληλα, τον δρόμο προς τη Βουλή έχει πάρει σύμφωνα με πληροφορίες τροπολογία που αλλάζει το ισχύον πλαίσιο στην δημοσιοποίηση στοιχείων επικίνδυνων κακοποιών. 

Η τροπολογία έρχεται έπειτα από την έντονη αντίδραση της ΕΛ.ΑΣ. και δη του ίδιου του υπουργού Δημόσιας Τάξης, Βασίλη Κικίλια, με επιστολή στον Χαράλαμπο Αθανασίου για την εμπλοκή που προκλήθηκε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του μακελάρη στο Μικρολίμανο. 

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται- Εμπλέκεται και σε ληστεία σε σπίτι βουλευτή

Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του 31χρονου Αλβανού συνεχίζονται, ενώ η αστυνομία έχει φωτογραφία και βίντεο του δράστη, που θεωρείται ιδιαίτερα επικίνδυνος.

Η φωτογραφία του, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη αποσταλεί σε συνεργαζόμενες αρμόδιες υπηρεσίες της χώρας, προκειμένου να εμποδιστεί τυχόν διαφυγή του.

Σύμφωνα τις πληροφορίες, ο 31χρονος Αλβανός Αλμπέρ Μπάκο, εκτός από τα άλλα αδικήματα που έχει διαπράξει και επιθέσεις σε μαγάζια που μάλλον σχετίζεται, είχε εισβάλει παραμονή πρωτοχρονιάς στο σπίτι του τότε βουλευτή της ΝΔ στη Μυτιλήνη.

Ο κ. Γιαννέλης ο οποίος κοιμόταν στον δεύτερο όροφο του σπιτιού άκουσε τους θορύβους και με πιστόλι το οποίο κατείχε νόμιμα τους απείλησε και οι τρεις επίδοξοι ληστές τράπηκαν σε φυγή.  Ο 31χρονος φαίνεται ότι απο τις αρχές του 2000 να διέμενε στην Μυτιλήνη μαζί με στενούς συγγενείς του ενω εκεί φαίνεται ότι είχε αναπτύξει ερωτικό δεσμό με κοπέλα που αναζητεί τώρα η αστυνομία. 


σχετικα αρθρα