Ένταση σημειώθηκε στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Πελοποννήσου, με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν οι παρατάξεις της μειοψηφίας.

Οι εντάσεις σημειώθηκαν κατά τη συζήτηση του θέματος συμμετοχής της Περιφέρειας στο έργο «Λειτουργία Περιφερειακών Μηχανισμών Υποστήριξης της ανάπτυξης και προώθησης των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων και ευρύτερα των πρωτοβουλιών της Κοινωνικής Οικονομίας», που θα υλοποιηθεί στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού».

Εκείνο που όξυνε τα πνεύματα ήταν ταν ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης στην τοποθέτησή του έκανε λόγο για χουλιγκάνους που λένε τα δικά τους στο συμβούλιο.

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης αντέδρασαν αμέσως με πρώτους, τους Οδυσσέα Βουδούρη και Γιάννη Μανόλη κι ακολούθησαν κι άλλοι και οι τόνοι ανέβηκαν κατακόρυφα με χαρακτηρισμούς, ενώ παράλληλα ζητούσαν από τον περιφερειάρχη να ανακαλέσει και να σέβεται το συμβούλιο, μέχρι που ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου διέκοψε την συνεδρίαση για να εκτονωθεί η κατάσταση.

Εν τέλει οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης αποχώρησαν από την συνεδρίαση σε ένδειξη διαμαρτυρίας.