Σε εξέλιξη βρίσκεται, από το πρωί, έρευνα της αστυνομίας, παρουσία εισαγγελέα, στο ξενοδοχείο ημιδιαμονής Γαλήνη στο Μικρολίμανο, κοντά στο νυχτερινό μαγαζί, όπου τα ξημερώματα του Σαββάτου άνοιξε πυρ με καλάσνικοφ ένας 31χρονος μακελάρης τραυματίζοντας 15 άτομα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι εντοπίστηκε ο γεμιστήρας του όπλου του δράστη στο Μικρολίμανο, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. έχει ζητήσει και την συνδρομή της αλβανικής αστυνομίας. Την ίδια ώρα, όπλο- μυστήριο εντοπίστηκε παρατημένο λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης, στο μπαλκόνι υπερυψωμένου ισογείου στη Νέα Φιλαδέλφεια και μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου πάντως αναγνώρισε τον δράστη της επίθεσης από τις φωτογραφίες που διέρρευσαν καθώς ο αλβανός κακοποιός φέρεται να είχε νοικιάσει κάποιο δωμάτιο όπου έμενε μαζί με κάποιο άλλο άτομο δίνοντας πλαστή ταυτότητα.

Οι αστυνομικοί ερευνούν, επίσης, τη διαδρομή που ακολούθησε ο αδίστακτος κακοποιός μέσω καμερών ασφαλείας και κυκλοφορίας στη γύρω περιοχή του Πειραιά, αλλά και της Αθήνας. Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι χθες εντοπίστηκε το τζιπ που είχε ενοικιάσει ο δράστης, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί και τα άλλα άτομα που φέρονται να εμφανίζονται στο βίντεο μαζί του πριν την επίθεση.

Σήμερα αναμένεται να δοθεί και επισήμως από την αστυνομία η φωτογραφία και τα στοιχεία του δράστη.