Ισχυρό χτύπημα στα κυκλώματα διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών στο νησί της Κω, κατάφεραν οι αστυνομικές αρχές του νομού, μετά από συντονισμένη έρευνα που πραγματοποίησαν, αποτέλεσμα της οποίας ήταν να συλλάβουν μια 22χρονη Αλβανίδα που είχε στην κατοχή της 5.144 γραμμάρια χασίς!

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Βόρειας Δωδεκανήσου, άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Κω αξιοποιώντας πληροφορίες και στοιχεία που είχαν στην διάθεσή τους, εντόπισαν και συνέλαβαν την 22χρονη, στην κατοχή της οποίας βρέθηκαν 5 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη (χασίς σε φούντα) μικτού βάρους 1.094, 972, 1.006 και 1.020 γραμμάρια αντίστοιχα.

Τα ναρκωτικά, η βαλίτσα, το διαβατήριο και το κινητό τηλέφωνο που βρέθηκαν στην κατοχή της κατασχέθηκαν. Η συλληφθείσα, αναμένεται να προσαχθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών της Κω.

Η νεαρή, στις πρώτες καταθέσεις που έδωσε στους αστυνομικούς που την ανέκριναν, είπε ότι δεν γνώριζε τι ακριβώς μετέφερε και ότι απλά της ζητήθηκε από άγνωστο άτομο στην Αθήνα, να μεταφέρει το πακέτο αυτό και να το αφήσει σε κεντρικό πάρκο της πόλεως Κω, για να το παραλάβει στην συνέχεια από κει άγνωστο άτομο.