Για άλλη μία χρονιά, οι υποψήφιοι στην Ελλάδα πρέπει να είναι περήφανοι για τα εξαιρετικά ποσοστά επιτυχίας τους στην εξέταση First for Schools με 8 στους 10 να περνάνε την εξέταση με την πρώτη προσπάθεια.  

Η απόκτηση του πιστοποιητικού First for Schools ενθαρρύνει τους μαθητές να προχωρήσουν σε προετοιμασία για ανώτερου επιπέδου πιστοποιητικά ή να χρησιμοποιήσουν τις δεξιότητές τους στα αγγλικά για να αξιοποιήσουν εκπαιδευτικές και επαγγελματικές ευκαιρίες. 

Η αύξηση των ποσοστών επιτυχίας είναι αποτέλεσμα των διαρκών αναθεωρήσεων που διεξάγει ο φορέας Cambridge English Language Assessment, ώστε η επιτυχία στην εξέταση  να αντικατοπτρίζει το εξίσου ίδιο επίπεδο γλωσσομάθειας, καθιστώντας όμως πιο φιλική την εξέταση απέναντι στις νεαρές ηλικίες, κυρίως όσον αφορά τις θεματικές ενότητες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι εξετάσεις να βασίζονται σε καταστάσεις οικείες για τους μαθητές και θέματα ειδικά προσαρμοσμένα στα ενδιαφέροντα τους.   

Το First for Schools αναγνωρίζεται από χιλιάδες κορυφαίες επιχειρήσεις και εκπαιδευτικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο ενώ για την προετοιμασία των εξεταζομένων παρέχεται μία ευρεία γκάμα υποστηρικτικών προϊόντων και ύλης. 

Testimonial Επιτυχόντων 

«Το FCE ήταν ένα λίγο δύσκολο τεστ με αρκετό διάβασμα αλλά ήταν πολύ αποτελεσματικό. Χαίρομαι που τα κατάφερα να περάσω γιατί τα Αγγλικά βελτιώθηκαν και τώρα συνεχίζω για να πάρω και το CPE. Βέβαια η δουλειά και η προετοιμασία ήταν πολύ αλλά όλη η εμπειρία ήταν αξέχαστη γιατί νομίζω πως το FCE ήταν το καλύτερο τεστ που έχω δώσει μέχρι τώρα». Γρηγόρης Κουρασμενάκης 

«Το FCE μου φάνηκε αρκετά εύκολο. Η διαδικασία μπορώ να πω ότι ήταν αρκετά διασκεδαστική και πολύ ξεκούραστη. Οι επιτηρητές ήταν άψογοι και οι εξεταστές ευγενικοί. Είμαι πολύ περήφανη που τα κατάφερα να πάρω το συγκεκριμένο πτυχίο με ένα πολύ καλό βαθμό και απέδειξα τόσο στον εαυτό μου όσο και στους άλλους ότι η προετοιμασία και ο αγώνας μου δεν πήγε χαμένος». Πουλιανίτη Μαρία 

Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα του Cambridge English στο Facebook: https://www.facebook.com/CambridgeEnglishGR