Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία τη φωτογραφία και τα στοιχεία ταυτότητας του 31χρονου μακελάρη, που άνοιξε πυρ σε μπαρ στο Μικρολίμανο, τραυματίζοντας 11 άτομα, ο οποίος συνελήφθη σήμερα στην περιοχή του Γουδή.

Κατόπιν εισαγγελικής εντολής, η αστυνομία ανακοίνωσε πως πρόκειται για τον Bako Arber ή Albert του Huitim ή Koutim ή Hutim ή Kuytim και της Aishe ή Ayste, που γεννήθηκε το 1983 στην Αλβανία.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με την παράνομη δραστηριότητα του συγκεκριμένου ατόμου να επικοινωνήσει με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210 - 6411111 και 210 - 6476232 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.