Με απεργιακές συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια, φορείς, σωματεία, οργανώσεις, πολιτικά κόμματα, μαθητές και φοιτητές στην Ήπειρο, συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ.

Στην Πρέβεζα πραγματοποιήθηκαν δύο ξεχωριστές συγκεντρώσεις -του ΠΑΜΕ και των συνδικάτων- στις 10 το πρωί, στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Στο Εργατικό Κέντρο στην Άρτα, πραγματοποιήθηκε το πρωί συγκέντρωση διαμαρτυρίας, ενώ στις 11, στην κεντρική πλατεία της πόλης, πραγματοποιήθηκε απεργιακή εκδήλωση, με σύνθημα: «Δεν θα σταματήσουν, εάν δεν τους σταματήσουμε».

Με δύο ξεχωριστές συγκεντρώσεις -του ΠΑΜΕ και των συνδικάτων- ανταποκρίθηκαν στο απεργιακό κάλεσμα, οι εργαζόμενοι στην Ηγουμενίτσα.

Με συνθήματα ενάντια στις πολιτικές λιτότητας πραγματοποιήθηκαν, στα Ιωάννινα, τρεις απεργιακές πορείες και εκδηλώσεις. Στις 10 το πρωί, έγινε μεγάλη μαθητική πορεία διαμαρτυρίας. Λίγο αργότερα, μαζική ήταν η συμμετοχή στο απεργιακό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, ενώ η πορεία των συνδικάτων, που ξεκίνησε από το Εργατικό Κέντρο, ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.

 

 

TAGS