Ένας 81χρονος σίγουρα δεν είχε προβλέψει το... “γδύσιμο” κατά το ερωτικό ραντεβού, που έκλεισε.

Έναντι 62 ευρώ ο 81χρονος άνδρας προσυμφώνησε ερωτική συνεύρεση με μία αλλοδαπή γυναίκα, όμως τελικά το κόστος εκτοξεύθηκε σε περίπου 500 ευρώ , δηλαδή όσα είχε στο πορτοφόλι του εκείνη την στιγμή.

Το βράδυ της Μ. Τρίτης, ο ηλικιωμένος ήρθε σε ερωτική επαφή με μία αλλοδαπή νεαρή γυναίκα, άγνωστης ταυτότητας, δίνοντας σε εκείνη το ποσό των 42 ευρώ και στον 67χρονο ο οποίος την εξωθούσε στην πορνεία, το ποσό των 20 ευρώ, για ... τη μεσολάβησή του.

Ο 67χρονος και η αλλοδαπή όμως, φαίνεται, πως είχαν κι άλλα πράγματα στο μυαλό τους... Όσο ο 81χρονος ήταν "απασχολημένος" με τη γυναίκα, ο 67χρονος ερεύνησε το χώρο.

Σε ντουλάπι στο σαλόνι βρήκε το πορτοφόλι του 81χρονου, με 450 ευρώ, το οποίο η γυναίκα και ο μαστροπός της, πήραν μαζί τους, φεύγοντας!

Ο 67χρονος συνελήφθη για μαστροπεία, παράβαση του Ν. περι Όπλων και Κλοπή, ενώ αναζητείται η αγνώστων στοιχείων ταυτότητας, αλλοδαπή συνεργός του.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 67χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι κρότου και 285 πλήρη φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων.