current views are: 1

27 Νοεμβρίου 2014
Δημοσίευση13:38

Παιδόφιλος στην Ομόνοια έδινε φαγητό και «χαρτζιλίκι» σε ανήλικη για να την βιάζει

Στα χέρια των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Ασφάλειας βρίσκεται 77χρονος για αποπλάνηση παιδιού κατ’ εξακολούθηση.

Δημοσίευση 13:38’
αρθρο-newpost

Στα χέρια των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Ασφάλειας βρίσκεται 77χρονος για αποπλάνηση παιδιού κατ’ εξακολούθηση.

Στα χέρια των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Ασφάλειας βρίσκεται 77χρονος για αποπλάνηση παιδιού κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, ο 77χρονος εντοπίσθηκε από ομάδα ΔΙ.ΑΣ. να βγαίνει από ξενοδοχείο στην περιοχή της Ομόνοιας συνοδεύοντας 12χρονο κορίτσι. Αμέσως οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι κάτι περίεργο συμβαίνει και σταμάτησαν για έλεγχο τον ηλικιωμένο, ενώ ειδοποίησαν την αρμόδια υπηρεσία. Ο παιδόφιλος υποστήριξε αρχικά ότι το κορίτσι είναι Ρουμάνα και η οικογένειά της δεν ζει και έτσι την φροντίζει εκείνος.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 77χρονος έταζε μόλις λίγα ευρώ στην ανήλικη και της υποσχόταν φαγητό. Όταν κέρδισε την εμπιστοσύνη της την οδήγησε σε ξενοδοχείο ημι διαμονής. Εκεί ασελγούσε στο κοριτσάκι. Όταν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς ήταν η δεύτερη φορά που είχε βιάσει την άτυχη κοπέλα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.


σχετικα αρθρα