Στην πύλη Ε1 του λιμανιού του Πειραιά εντοπίστηκε από άνδρες του Λιμενικού, της μονάδας υποβρύχιων αποστολών, το καλάσνικοφ του 31χρονου μακελάρη του Μικρολίμανου.

Το όπλο βρέθηκε στις 11.30 στην πύλη και συγκεκριμένα στην μπούκα του λιμανιού. Οι άνδρες της μονάδας με ειδικά εργαλεία κατάφεραν να ανασύρουν το όπλο από βάθος τουλάχιστον επτά μέτρων.

Οι έρευνες μετατοπίστηκαν από το Μικρολίμανο στον Πειραιά έπειτα και από πληροφορίες του δράστη προς τους λιμενικούς για το που είχε πετάξει το όπλο. Ωστόσο, δεν έχει διευκρινιστεί για τον αν το εν λόγω καλάσνικοφ ήταν που χρησιμοποίηθηκε στο Μικρολίμανο ή σε παλαιότερη επίθεση.

Αστυνομικοί και λιμενικοί χτένιζαν για αρκετές μέρες την περιοχή του Μικρολίμανου ωστόσο οι έρευνες ήταν άκαρπες. Αν και ο δράστης δεν αποκάλυπτε το σημείο που έκρυβε το καλάσνικοφ φέρεται ότι υπέδειξε το σημείο μετά και την προφυλάκισή του για τον τραυματισμό 15 ατόμων στο μπαρ στο Μικρολίμανο. 

Την ίδια ώρα, η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε και ένα πολωνό συνεργό του που φέρεται να εμπλέκεται σε επίθεση της αλβανικής μαφίας στο Μεταξουργείο. Πρόκειται για τον 32χρονο οδηγό του Μπάκο το βράδυ της επίθεσης σε μπαρ στο Μεταξουργείο. Ο δράστης εντοπίστηκε στο Μαρούσι. Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.