Σε χειροποίητο αξεσουάρ μέσης μετέτρεψε δέματα ηρωίνης μια γυναίκα την οποία εντόπισαν και συνέλαβαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

 Πρόκειται για 39χρονη Αλβανίδα, η οποία φέρεται να συμμετέχει σε κύκλωμα εισαγωγής και διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης.

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι, η συλληφθείσα, επιβαίνοντας σε λεωφορείο που εξυπηρετούσε το δρομολόγιο Κωνσταντινούπολη – Θεσσαλονίκη, εισήγαγε την ποσότητα ηρωίνης από την Τουρκία, μέσω του μεθοριακού σταθμού Κήπων Έβρου. 

Η δράστιδα είχε κρύψει επιμελώς σε ειδικά διαμορφωμένο εσώρουχο μέσης, πέντε δέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους 3 κιλών και 625 γραμμαρίων. Σημειώνεται, ότι τα δέματα καλύπτονταν από μείγματα μπαχαρικών και καφέ, με τη βοήθεια σελοφάν, γεγονός που καθιστούσε εξαιρετικά δυσχερή τον εντοπισμό και την ανίχνευσή τους, σε πιθανό έλεγχο.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι της 39χρονης που βρίσκεται στην περιοχή της Κατερίνης, από όπου κατασχέθηκαν συνολικά: Πέντε δέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους 3 κιλών και 625 γραμμαρίων, τρία κινητά τηλέφωνα, τα οποία χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές της, 1.350 ευρώ και ένα εισιτήριο μεταφοράς επιβάτη από την Κωνσταντινούπολη στη Θεσσαλονίκη, με συγκεκριμένη ημερομηνία αναχώρησης και στοιχεία κατόχου της 39χρονης.