Συνελήφθη, σήμερα στις 08:30, στο λιμάνι της Μυτιλήνης, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, 55χρονος, μέλος πληρώματος Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην καμπίνα του βρέθηκε και κατασχέθηκε μια πλαστική συσκευασία, η οποία περιείχε φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 3,00 γραμμαρίων.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Μυτιλήνης.

Συνελήφθη, σήμερα στις 12:00, στο λιμάνι της Μυτιλήνης, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, 39χρονη, μέλος πληρώματος Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην καμπίνα της βρέθηκε μια πλαστική συσκευασία, η οποία περιείχε φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 550,00 γραμμαρίων και δεκατέσσερα (14) δισκία Lonarid.

Σε περαιτέρω σωματικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην 39χρονη βρέθηκε μία (01) δερμάτινη θήκη, η οποία περιείχε τρεις (03) πλαστικές συσκευασίες με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 17,00 , 12,00 και 1,00 γραμμαρίων αντίστοιχα και μία πλαστική θήκη που περιείχε κοκαΐνη βάρους 16,50 γραμμαρίων, ενώ κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των τριακοσίων πέντε ευρώ (305,00 ευρω).

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης, ενώ οι ναρκωτικές ουσίες, κατασχέθηκαν.

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος, μεταφέρθηκε σήμερα, από το λιμάνι των Φούρνων στο λιμάνι της Σάμου, με το Ε/Γ-Δ/Ρ "ΠΑΝΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ" Ν.Π. 11796, 47χρονη ασθενής, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.