Χριστουγεννιάτικες δράσεις θα διοργανώσει ο δήμος Χανίων με στόχο τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου, προκειμένου με τη συμμετοχή όλων, να στηριχθούν όσοι έχουν ανάγκη. 

Αναλυτικά:

  • «Ημέρα Αλληλεγγύης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο», στον χώρο μπροστά από την είσοδο του Δημαρχείου Χανίων, τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014, 9.00 έως 14.00.  

Την ημέρα αυτή μικροί και μεγάλοι θα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν κάποια από τα είδη, που παρέχονται στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, όπως: ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, γάλα, λάδι, κ.α. και να ενημερωθούν από ομάδα εργαζομένων και εθελοντών του Κοινωνικού Παντοπωλείου για τις δράσεις του.

  • Χριστουγεννιάτικο παζάρι με την ευθύνη της ομάδας Εθελοντών του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Χανίων, στο Φουαγιέ του Δημαρχείου Χανίων, από 16/12/2014 έως και 19/12/2014, από τις 9.00 έως τις 13.00.

Οι εθελοντές με πολύ κέφι και μεράκι έφτιαξαν Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα και κατασκευές και σας περιμένουν για να αγοράσετε τα Χριστουγεννιάτικα σας δώρα.

  • Απογευματινό τσάι ή καφέ στο ιστορικό καφέ ΚΗΠΟΣ, με συνδιοργανωτές το ιστορικό καφέ ΚΗΠΟΣ και τη σχολή ζαχαροπλαστικής HOTELIER, το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου στις  17.00.  

Σας προσκαλούμε να περάσουμε ένα ευχάριστο απόγευμα, συζητώντας και δοκιμάζοντας τα υπέροχα γλυκίσματα, που η σχολή ζαχαροπλαστικής HOTELIER δημιουργεί και μας προσφέρει. Παράλληλα θα σας δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσετε ποιοι είμαστε και τι ακριβώς κάνουμε.