current views are: 3

2 Δεκεμβρίου 2014
Δημοσίευση16:47

Δολοφονία επιχειρηματία στην Τρίπολη- Τον σκότωσε επειδή δηλητηρίασε τα σκυλιά του

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται ο δράστης της στυγερής δολοφονίας του ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου της Τρίπολης. 

Δημοσίευση 16:47’
αρθρο-newpost

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται ο δράστης της στυγερής δολοφονίας του ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου της Τρίπολης. 

Συνελήφθη ο δράστης της στυγερής δολοφονίας του ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου της Τρίπολης. Ο επιχειρηματίας έπεσε νεκρός από σφαίρες σε κεντρικό δρόμο της πόλης.

Για την δολοφονία έχει προσαχθεί ένας 55χρονος επιχειρηματίας, κάτοικος Τρίπολης, ο οποίος φέρεται να έχει ομολογήσει τον φόνο, ισχυριζόμενος ότι κίνητρο του εγκλήματος ήταν το γεγονός ότι το θύμα είχε δηλητηριάσει τα σκυλιά του.

Τα στοιχεία που δένουν την εξιχνίαση της υπόθεσης, φαίνεται πως είναι τόσο τα κινητά τηλέφωνα και το όπλο του εγκλήματος που βρέθηκε, όσο και τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηριακών ερευνών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο επιχειρηματίας είχε λάβει ένα τηλεφώνημα από κάποιον που του είπε ότι ενδιαφερόταν να δει ένα από τα διαμερίσματα. Ανυποψίαστος, ο 42χρονος μετέβη στην οδό Ουάσινγκτον, όπου βρίσκεται η πολυκατοικία, λίγα μέτρα από την κεντρική πλατεία.

Υπενθυμίζεται ότι όταν ο επιχειρηματίας ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον δολοφόνο του, αιφνιδιάστηκε και εκτιμάται ότι προσπάθησε να αμυνθεί. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο επιχειρηματίας έφερε κακώσεις κεφαλής, θώρακος και αριστερού χεριού από βολίδα πυροβόλου όπλου, ενώ είχε και μικρά χτυπήματα στο κεφάλι, τα οποία δεν ήταν θανατηφόρα. 

 


σχετικα αρθρα