ΕΛΛΑΔΑ

Ένταση στο ΤΕΙ Αθήνας: Φοιτητές χειροδίκησαν σε βάρος του προέδρου

Δημοσίευση 4 Δεκεμβρίου 2014, 12:28 / Ανανεώθηκε 4 Δεκεμβρίου 2014, 12:20
Ένταση στο ΤΕΙ Αθήνας: Φοιτητές χειροδίκησαν σε βάρος του προέδρου
Facebook Twitter Whatsapp

Με ύβρεις και χειροδικίες σε βάρος του προέδρου του ΤΕΙ ΑΘηνών, καθηγητή Μιχάλη Μπρατάκου, επιχείρησαν φοιτητές και άγνωστοι να καταλάβουν το κτίριο της Κεντρικής Διοίκησης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Με ύβρεις και χειροδικίες σε βάρος του προέδρου του ΤΕΙ ΑΘηνών, καθηγητή Μιχάλη Μπρατάκου, επιχείρησαν φοιτητές και άγνωστοι να καταλάβουν το κτίριο της Κεντρικής Διοίκησης του ιδρύματος σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τον Νίκο Ρωμανό, ο οποίος είχε περάσει στο ΤΕΙ. 

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η διοίκηση του Ιδρύματος, τα μέλη της ομάδας απαίτησαν από τους παρευρισκόμενους να εγκαταλείψουν το κτίριο, ενώ εισέβαλαν και στο γραφείο του προέδρου του ΤΕΙ απαιτώντας με υβριστική συμπεριφορά να αποχωρήσει και εκείνος από το γραφείο του.

Ωστόσο, ο κ. Μπρατάκος αρνήθηκε, λέγοντάς τους ότι υπάρχει προγραμματισμένη για σήμερα ορκωμοσία και πρέπει να υπογραφούν τα πτυχία των αποφοίτων.

Τότε τα άγνωστα άτομα επιτέθηκαν εναντίον του υβρίζοντας τον και χειροδικώντας, ενώ απέσπασαν με τη βία τον φάκελο με τα πτυχία και τον πέταξαν σε διπλανό χώρο.

Να σημειωθεί, ότι ο πρόεδρος του ΤΕΙ με επιστολή του στον υπουργό Παιδείας έχει επισημάνει ότι απαιτείται η φυσική παρουσία του φοιτητή στη σχολή κι ότι δεν γίνεται να ολοκληρωθεί η φοίτηση εξ’ αποστάσεως.