Μικροεπεισόδια σημειώθηκαν και στα Χανιά σε μια ειρηνική ως επί το πλείστον πορεία που ξεκίνησε λιγο μετά τις 7 το απόγευμα από την πλατεία Δημοτικής Αγοράς.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, η πολυπληθής πορεία επέστρεφε στο σημείο εκίνησης για να ολοκληρωθεί ομαλά χωρίς προβλήματα, ομάδα διαδηλωτών αποσχίστηκε από το συλλαλητήριο και δημιούργησε μικροεπεισόδια που διήρκησαν λίγα λεπτά. 

Ομάδα αγνώστων πέταξε πέτρες και μολότωφ σε δύο τράπεζες στην οδό E. Βενιζέλου ενώ έβαλε φωτιά και σε δύο κάδους. Οι αστυνομικοί έκαναν περιορισμένη χρήση δακρυγόνων και το επεισόδιο έληξε αφού οι ταραξίες διέφυγαν σε γύρω δρόμους. Οι αστυνομικοί προχωρησαν και σε προσαγωγές οι οποίες ενδέχεται να μετατραπούν σε συλλήψεις.

Στο Ρέθυμνο αρκετός κόσμος συγκεντρώθηκε έξω από το Δημαρχείο και  στην Σητεία το "ραντεβού" δόθηκε στην πλατεία του Αγνώστου στρατιώτη.

Αστυνομικές δυνάμεις θα παραμείνουν σε επιφυλακή καθ'όλη τη διάρκεια της νύχτα ενώ εκτελούν συνεχείς περιπολίες σε κτίρια που χαρακτηρίζονται ως πιθανοί στόχοι αγνώστων, όπως πχ κτίρια φορέων και τράπεζες, 

Την ίδα ώρα τα Δημαρχεία Ηρακλείου και Ρεθύμνου βρίσκονται υπό κατάληψη.