ΕΛΛΑΔΑ

Τη Δευτέρα η νεκροψία του Μένη Κουμανταρέα

Δημοσίευση 7 Δεκεμβρίου 2014, 13:24 / Ανανεώθηκε 7 Δεκεμβρίου 2014, 13:24
Τη Δευτέρα η νεκροψία του Μένη Κουμανταρέα
Facebook Twitter Whatsapp

Τη Δευτέρα αναμένεται  να πραγματοποιηθεί η νεκροψία του συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα, που βρέθηκε δολοφονημένος στο σπίτι του στην Κυψέλη, προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες θανάτου του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τη Δευτέρα αναμένεται  να πραγματοποιηθεί η νεκροψία του συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα, που βρέθηκε δολοφονημένος στο σπίτι του στην Κυψέλη, προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες θανάτου του.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, σχετικά με τον αν ο 83χρονος συγγραφέας γνώριζε τον δολοφόνο του ή όχι. 

Το ένα ενδεχόμενο είναι ο Μένης Κουμανταρέας να γνώριζε τον δράστη της δολοφονίας του, καθώς δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης στο διαμέρισμά του, ενώ η έρευνα που έγινε μέσα σε αυτό ήταν επιλεκτική. 

Το άλλο ενδεχόμενο που κυριαρχεί είναι ο συγγραφέας να δέχτηκε επίθεση μέσα στο ασανσέρ της πολυκατοικίας, αφού εκεί μέσα βρέθηκαν τα γυαλιά του. Στη συνέχεια πιστεύουν πως δεχόταν γροθιές μέχρι να μπουν στο σπίτι, όπου πιθανότατα ζητήθηκε από το θύμα να υποδείξει σημεία που ίσως είχε χρυσαφικά ή χρηματικό ποσό.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί ερευνούν τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης από ένα κομμωτήριο και μία καφετέρια που βρίσκονται επί της οδού Ζακύνθου, προκειμένου να εξακριβώσουν ποιος έγβγαινε κι έμπενε μεταξύ 23:30 και 00:30 το βράδυ της Παρασκευής.

Η κηδεία του διάσημου συγγραφέα θα γίνει την Τρίτη.