Αύριο και μεθαύριο θα οδηγηθούν στον ανακριτή οι έξι συλληφθέντες για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο κέντρο της Πάτρας, το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου.

Οι συλληφθέντες πέντε άνδρες ηλικίας 56, 43, 33, 22 και 22 ετών αντίστοιχα και μία γυναίκα 27 χρόνων, οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, όπου τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

Οι τέσσερις από τους συλληφθέντες, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος, θα οδηγηθούν αύριο στον ανακριτή, ενώ οι δύο άλλοι, εναντίον των οποίων ασκήθηκαν ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος, θα οδηγηθούν την Τρίτη στον ανακριτή. Και οι έξι συλληφθέντες παραμένουν κρατούμενοι στην Ασφάλεια Πατρών.

Στο μεταξύ, όση ώρα οι συλληφθέντες βρίσκονταν στο γραφείο του εισαγγελέα, περίπου 100 άτομα πραγματοποιούσαν συγκέντρωση συμπαράστασης, έξω από το δικαστικό μέγαρο της Πάτρας ενώ σε κοντινή απόσταση βρισκόταν μία διμοιρία των ΜΑΤ.

Όσον αφορά τους τρεις συλληφθέντες ηλικίας 36, 28 και 21 ετών, για τα επεισόδια στο Αγρίνιο, μετά τις ποινικές διώξεις που άσκησε σε βάρος τους ο εισαγγελέας, ορίστηκε τακτική δικάσιμος και στην συνέχεια αφέθησαν ελεύθεροι. 

TAGS