Επιστροφή μετ’ εμποδίων για τους εκδρομείς των διακοπών του Πάσχα. Μπορεί ο καιρός να ήταν ανοιξιάτικος την Κυριακή του Πάσχα, ωστόσο από σήμερα το σκηνικό του καιρού αλλάζει βαθμιαία.  Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 10 έως 21 βαθμούς Κέλσιου.
Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμναθεί απο 07 έως 17 βαθμούς Κέλσιου. 

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος βαθμιαία όμως θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις ενώ το απόγευμα θα σημειωθούν σποραδικές βροχές. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ιόνιου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά καιτη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο νότιο Ιόνιο 7 μποφόρ.  Θερμοκρασία: από 08 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν εντός της ημέρας αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 04 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και Κρήτη οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες κατευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ. Ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος ενώ το βράδυ στη δυτική Κ΄ρητη θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές Θερμοκρασία: από 09 έως 18 και στην Κρήτη έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, Οι άνεμοι στα νότια βορειοδυτικοί 4 με 5 και το πρωί τοπικά 6 μποφόρ. Στα βόρεια βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 11 έως 20 βαθμούς Κέλσιου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.