Στο προσκήνιο μετά από πολλά χρόνια επιστρέφουν τα τζιν πουκάμισα. Σε αντίθεση με τα τζιν παντελόνια που ήρθαν και έμειναν, τα τζιν πουκάμισα δεν θεωρούνται διαχρονικά, σύμφωνα με το βρετανικό τεύχος της Vogue. Για τους λάτρεις, λοιπόν, των τζιν πουκαμίσων τα νέα είναι ευχάριστα! Μπορείτε να ξαναβάλετε τα τζιν σας πουκάμισα ή να αγοράσετε καινούργια, και να τα συνδυάσετε άψογα με φούστες, παντελόνια αλλά και με σορτσάκια.

Μάλλον θα προτιμήσετε να φορέσετε αυτά που ήδη έχετε αφού τα πράγματα στην οικονομία της χώρας μας δεν είναι και τόσο ευχάριστα. Ακόμη και έτσι όμως μπορείτε να τα συνδυάσετε επιτυχώς. Ιδανικός συνδυασμός του τζίν πουκαμισιού θεωρείται η δερμάτινη φούστα ή το σορτς.

Η αντίθεση των υφών δημιουργεί ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα, όπως επίσης και η αντίθεση με σκούρα χρώματα όπως μαύρο καφέ ή σκούρο μπλε. Μια εναλλακτική επιλογή αποτελεί ο συνδυασμός παστέλ χρωμάτων με ανοιχτόχρωμο τζιν πουκάμισο. Ενώ ακόμη μπορείτε να το φορέσετε ως ζακέτα πάνω από t-shirt. Όποια επιλογή κι αν προτιμήσετε, αποφύγετε το συνδυασμό πολλών τζιν μαζί γιατί...μπορεί να μην υπάρχει αστυνομία μόδας αλλά σίγουρα υπάρχουν σχεδιαστές που δεν συμφωνούν, αφού το αποτέλεσμα θα είναι αποκρουστικό.