Καραμπόλα 35 αυτοκινήτων στην Εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας στο ύψος του Σχηματαρίου, κοντά στη Θήβα, με αποτέλεσμα μια γυναίκα να χάσει τη ζωή της κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο. 

Δύο άτομα έχουν τραυματιστεί σοβαρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Χαλκίδας, ενώ πολλά αυτοκίνητα έχουν μεταμορφωθεί σε άμορφη μάζα. Πέντε ακόμη τραυματίστηκαν ελαφρά.

Εν τω μεταξύ, ολοκληρώθηκε η επιχείρηση απεγκλωβισμού των υπόλοιπων οδηγών και επιβατών. Το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας έθεσε επίσης σε ετοιμότητα τα νοσοκομεία Λειβαδιάς και Θήβας και τα νοσοκομεία Ερυθρός και Θριάσειο στην Αθήνα.

Το δυστύχημα, στο οποίο εμπλέκονται ένα λεωφορείο και δύο νταλίκες, συνέβη στο 60ο χλμ. της Εθνικής Οδού στο ρεύμα προς Αθήνα, λίγο πριν τα διόδια του Σχηματαρίου. Μέσα στα οχήματα που ενεπλάκησαν ήταν και λεωφορείο με μαθητές, οι οποίοι είναι καλά στην υγεία τους.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, έχουν απεγκλωβιστεί κάποια άτομα με επιπόλαια τραύματα.

Στο σημείο βρέθηκαν 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, καθώς και οκτώ ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Αυτή την ώρα είναι κλειστό το ρεύμα προς Αθήνα.

Προς το παρόν, άγνωστες παραμένουν οι συνθήκες του τροχαίου, ωστόσο η ολισθηρότητα του οδοστρώματος σε συνδυασμό με τα έργα που γίνονται στο σημείο ενδέχεται να προκάλεσαν την καραμπόλα

ΠΑΝ.ΒΕΛ.