Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Κρήτης από τον χθεσινό τοκετό μιας 11χρονης στο Ηράκλειο, η οποία δεν γνώριζε καν την εγκυμοσύνη της. 

Σύμφωνα με νεώτερα στοιχεία από το cretapost.gr, τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ο πατέρας του μωρού είναι επίσης ανήλικος, ένας 14χρονος Ρομά, μακρινός συγγενής της οικογένειας της 11χρονης.

Η ίδια η ανήλικη πρωταγωνίστρια ζούσε στις Αγίες Παρασκιές στο Δήμο Αρχανών Αστερουσίων μαζί με την 29χρονη «γιαγιά» που εμφανίστηκε στο ΠΑΓΝΗ συνοδεύοντας το κοριτσάκι και δηλώνοντας ότι είναι η μητέρα του.

Σε κάποια χρονική στιγμή, μητέρα και κόρη που εικάζεται ότι ζούσαν μόνες, φιλοξένησαν το 14χρονο προσωρινά. Η 29χρονη όμως άφηνε τα δύο παιδιά μόνα τους στο σπίτι, με αποτέλεσμα πολύ γρήγορα να αναπτυχθεί μια στενή μεταξύ τους σχέση, που κατέληξε να γίνει … ερωτική.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 29χρονη Ρομά κι ενώ το ανήλικο παιδί της βρισκόταν στο πρώτο στάδιο της εγκυμοσύνης, είχε καταθέσει μήνυση σε βάρος του 14χρονου το Μάιο του 2014, ο οποίος έσπευσε να εγκαταλείψει τις Αγίες Παρασκιές. Έκτοτε, η τύχη του αγνοείται.

Θα πρέπει ακόμη να σημειωθεί ότι η 29χρονη έχει ζητήσει ήδη επίσημα την επιμέλεια του μωρού που έφερε στον κόσμο η 11χρονη. Για το αίτημα ωστόσο αυτό θα αποφανθούν οι αρμόδιες δικαστικές αρχές.