current views are: 1

16 Δεκεμβρίου 2014
Δημοσίευση12:13

«Fit Kids Run»: Δώρα, εκπλήξεις και μια άψογη διοργάνωση

Πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά μια μεγάλη γιορτή για την άθληση, το Fit Kids Run.

Δημοσίευση 12:13’
αρθρο-newpost

Πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά μια μεγάλη γιορτή για την άθληση, το Fit Kids Run.

1000 παιδιά, και πάνω από 2500 κόσμου βρέθηκε την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου από τις 10:00 το πρωϊ μπροστά στο Δημοτικό Θέατρο του Δήμου Πειραιά για να συμμετάσχουν στον πρώτο αγώνα αποκλειστικά για παιδιά, σε μια μεγάλη γιορτή για την άθληση, στο Fit Kids Run.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού (11/12) το 4moms.gr, το διαδικτυακό ραντεβού των μαμάδων με οικοδέσποινες την Αμαλία Κυπαρίσση, Βιβή Μπασινά και Βάσω Νικοπολίδη σε συνεργασία με την Ελένη Πετρουλάκη-Ivic και την στήριξη του ομίλου Παραπολιτικών διοργάνωσαν αυτή τη μεγάλη γιορτή άθλησης στο κέντρο του Πειραιά υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά. Μια ημέρα με πολλά δώρα και εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους….

Γνωστοί αθλητές και Ολυμπιονίκες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και βρέθηκαν κοντά στα παιδιά για να τρέξουν μαζί τους, για να μοιράσουν αυτόγραφα και να μεταδώσουν με το δικό του τρόπο ο καθένας το αθλητικό ιδεώδες στους μικρούς μας φίλους:

Η Πρόεδρος των Ολυμπιονικών Βούλα Κοζόμπολη (πόλο), Ευτυχία Καραγιάννη (πόλο), η Φανή Χαλκιά (στίβος), ο Περικλής Ιακωβάκης (στίβος), ο Σπύρος Γιαννιώτης (κολύμβηση), η Έφη Σφυρή (beach volley), Αντωνάκου Σταυρούλα (πόλο), o Kώστας Λούδης και Βαγγέλης Πάτρας (πόλο), Δήμητρα Μαγκανουδακη (ξιφασκία), ο Ανδρέας Κοσματόπουλος (ιστιοπλοϊα), Βούλα Ζυγούρη (πάλη), Πολύζου Μαρία (δρόμος αντοχής) ο Γιάννης Χαλδαίος και ο Χάρης Σπεντζος (αθλητές μπάσκετ με καρότσι), ο Παϊτίμ Κασάμι (ποδόσφαιρο Ολυμπιακού), ο Ματ Λοτζέσκι (μπάσκετ Ολυμπιακού) και ο Τρέμελ Ντάρντεν (μπάσκετ Ολυμπιακού).

Παιδιά προσχολικής ηλικίας, γονείς με καρότσια, παιδιά δημοτικού αλλά και γυμνασίου έτρεξαν μια διαδρομή περίπου ενός χιλιομέτρου και ήταν όλοι νικητές! Γιατί η προσπάθεια μετράει περισσότερο από την επίδοση. Ο Πειραιάς γέμισε παιδικά χαμόγελα και θετική ενέργεια.

Παράλληλες δράσεις όπως δημιουργικό παιχνίδι για τα παιδιά από το nannuka.gr, μπαλόνοκατασκευές, φωτογραφίες με Αγιο Βασίλη, facepainting, επίδειξη ξιφασκίας από τον πανελλήνιο και πανευρωπαϊκό πρωταθλητή Γιώργο Τσουρούτα και τον προπονητή του Γιάννη Σαρρή, tae kwon do από την ακαδημία του Ολυμπιακού με προπονητή τον Μιχάλη Μουρούτσο, χορού από την σχολή Κατερίνας Ροδίου αλλά και πολλή μουσική έδωσαν παλμό στην εκδήλωση. Το εργαστήρι μουσικής των εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς μας έβαλε στο κλίμα των ημέρών με κάλαντα.

Το Allou! Fun Park μοίρασε σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν ημερήσιο πάσο διασκέδασης, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μπανάνα και ανανά Dole αλλά και μακεδονικό χαλβά, ενώ στα παιδιά προσφέρθηκε στον τερματισμό φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ.

Οι γυμναστές των Planet Fitness & More εκαναν προθέρμανση στα παιδιά, η Puma μοίρασε μετάλλια σε όλα τα παιδιά, και το Hyalouron καπέλα και μπαλόνια. Επίσης τα παιδιά πήραν μπλούζες με ιδιαίτερα μηνύματα, μια προσφορά από τη Ζϊνα Γλου.

Στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης ο μεγάλος χορηγός, η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας, διαθέτει σε κάθε δημοτικό σχολείο του Δήμου Πειραιά από ένα πλήρες kit φαρμακείου.

Το μήνυμα της ημέρας “Αθλούμαι – Κινούμαι – Μεγαλώνω Σωστά”: η άθληση είναι τρόπος ζωής, επιλογή ζωής.


σχετικα αρθρα