Ηρεμία επικρατεί αυτή τη στιγμή στο κέντρο της Αθήνας σύμφωνα με την αστυνομία και σχεδόν όλοι οι δρόμοι έχουν δοθεί ξανά στην κυκλοφορία, καθώς ολοκληρώθηκε η πορεία με την οποία κορυφώθηκαν οι εορτασμοί για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Το μόνο σημείο που παραμένει κλειστό είναι μπροστά από το Πολυτεχνείο στην οδό Πατησίων. Συνολικά σε 49 προσαγωγές πρόχωρησε η αστυνομία ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν τέσσερις ελαφρά τραυματίες.

Η συμμετοχή ήταν μεγάλη καθιστώντας τη σημερινή πορεία μία από τις πολυπληθέστερες του τελευταίου έτους με 20.000 πολίτες να κατεβαίνουν στους δρόμους, σύμφωνα με την αστυνομία και 40.000 διαδηλωτές σύμφωνα με ρεπορτάζ της τηλεόρασης της ΝΕΤ.

Μετά το τέλος της πορείας, νεαροί, στο ύψος της συμβολής της Βασιλίσσης Σοφίας με τη λεωφόρο Αλεξάνδρας, επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις που ήταν παρατεταγμένες για λόγους ασφαλείας στην περιοχή, πετώντας τους μεγάλα κομμάτια από μάρμαρο και πέτρες. Οι νεαροί απωθήθηκαν προς τη Μεσογείων όπου στη συμβολή της με τη Φειδιππίδου οι αστυνομικοί απάντησαν με δακρυγόνα. Έξω από την αμερικάνικη πρεσβεία οι δυνάμεις των ΜΑΤ απώθησαν με βία μέλη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και προέβησαν σε συλλήψεις.  Στην πλατεία Μαβίλης ομάδα διαδηλωτών πετούσε πέτρες και άλλα αντικείμενα εναντίον των ΜΑΤ, οι οποίοι έκαναν χρήση χημικών και προχώρησαν σε 8 προσαγωγές και συλλήψεις. Στο ύψος της Βουλής αντιεξουσιαστές έριξαν βόμβες μολότοφ, οι οποίες ωστόσο λόγω της υγρασίας από τη βροχή δεν εξερράγησαν.Νωρίς το απόγευμα μικροεπεισόδια σημειώθηκαν και στην οδό Σταδίου στο ύψος της Κοραή, όταν ομάδα αντιεξουσιαστών επιτέθηκε στο μπλοκ φοιτητικής νεολαίας με πέτρες και ξύλα, με αποτέλεσμα να υπάρξει συμπλοκή.

Στην κυκλοφορία έχουν δοθεί οι Πανεπιστημίου, η Σταδίου, η Αμαλίας, ενώ κλειστή παραμένει η οδός Πατησίων μπροστά στο Πολυτεχνείο.

Από νωρίς το μεσημέρι έχει εκκενωθεί ο χώρος του Πολυτεχνείου. Τα μέτρα περιφούρησης του χώρου  είναι ισχυρά  με την Κοινότητα του Πανεπιστημίου σύσσωμη να περιφρουρεί το χώρο.