Εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, εξαρθρώθηκε την Παρασκευή.

Ένας 46χρονος απόστρατος αστυνομικός φέρεται ως ηγετικό στέλεχος της οργάνωσης, και κατηύθυνε τα υπόλοιπα μέλη που είχαν περιφερειακό ρόλο, σχετικά με τη δράση τους που αφορούσε αγοραπωλησίες και μεταφορές ναρκωτικών ουσιών.

Κατά την αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στο Βόλο, συνελήφθησαν ο 46χρονος και τα άλλα δύο μέλη της οργάνωσης, ένας 57χρονος και μία 35χρονη, ενώ κατασχέθηκε διαδοχικά συνολική ποσότητα ηρωίνης, βάρους 42,6 γραμμαρίων. 

Στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης, συνελήφθη ακόμη ένας 16χρονος που δεν ανήκει στην οργάνωση, για παράβαση του νόμου περί Ναρκωτικών.

Στο πλαίσιο των ερευνών που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των συλληφθέντων μελών της οργάνωσης, αλλά και από την κατοχή τους κατασχέθηκαν: 45,9 γραμμάρια ηρωίνης, 38 ναρκωτικά δισκία, το χρηματικό ποσό των 57.737,95 ευρώ, ένα πιστόλι με κενό γεμιστήρα, ένα δακρυγόνο, ένα κυνηγητικό όπλο, δύο γκλοπ, ένα στιλέτο, 53 δυναμιτάκια διαφόρων τύπων, ένα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 46χρονου και έξι κινητά τηλέφωνα.