Συνελήφθησαν, μετά από έρευνες της αστυνομίας, τέσσερις αλλοδαποί ηλικίας 46, 25, 25 και 50 ετών (τρεις άνδρες και μία γυναίκα), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για ληστεία.

Σύμφωνα με το seleo.gr, οι δύο συλληφθέντες ηλικίας 25 ετών, το βράδυ της Παρασκευής μπήκαν στο σπίτι της 57χρονης, στη Νικόπολη Θεσσαλονίκης, ενώ λίγο νωρίτερα είχε δεχτεί απειλητικό τηλεφώνημα από την 50χρονη, με την οποία εργάζονταν κατά το παρελθόν μαζί της. Έπειτα, με απειλές και με τη χρήση ξύλινου αντικειμένου, αφαίρεσαν την τσάντα της, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 450 ευρώ, τέσσερα κινητά τηλέφωνα και προσωπικά της έγγραφα και στη συνεχεία διέφυγαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο τους περίμενε ο 46χρονος συνεργός τους.

Αστυνομικοί μετά από ερευνες, εντόπισαν και συνέλαβαν χθες τους συλληφθέντες, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, στις περιοχές του Εύοσμου και Κορδελιού. Επίσης, στη κατοχή και σε έρευνες που ακολούθησαν στα σπίτια τους, βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα καθώς και μέρος του χρηματικού ποσού, τα οποία αποδόθηκαν στη παθούσα.