Την ενόχλησή του στο πρόσωπο του δημάρχου Αθηναίων, Γιωργου Καμίνη, φαίνεται πως έδειξε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνμος με την απόφασή του να μην παραστεί τη Κυριακή του Πάσχα στα συσσίτια της Αρχιεπισκοπής, που χορηγούνται στο χώρο αστέγων του Δήμου Αθηναίων. Σύμφωνα με πληροφορίες, το σημείο που ενόχλησε την Αρχιεπισκοπή ήταν κατά κύριο λόγο η απόφαση του κ. Καμίνη να ακουστούν, από μικροφώνου του δημοτικού ραδιοφώνου "Αθήνα 9.84", ευχές μόνο με "Χρόνια Πολλά", χωρίς το "Χριστός Ανέστη", για να μην ενοχληθούν οι μουσουλμάνοι που ζουν στην Αθήνα.

Σχολιάστηκε, μάλιστα έντονα και η απόφαση να μην μεταδοθούν, από τον "9.84", μετά από πολλά χρόνια, οι λειτουργίες της Μεγάλης Εβδομάδας.

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μιχελάκης, χαρακτήρισε προκλητική και πρωτοφανή την απόφαση αυτή του δημάρχου, κ. Καμίνη. «Ποιος είπε ότι ενοχλήθηκαν οι μουσουλμάνοι; Αντιθέτως, από την απόφαση που παίρνει η διοίκηση του σταθμού είναι βέβαιο ότι προκαλούνται όλοι οι κάτοικοι της Αττικής. Είναι μια πρωτοφανής απόφαση, που δείχνει ότι ο δρόμος που ακολουθεί η διοίκηση του σταθμού είναι ολισθηρός», δήλωσε ο κ. Μιχελάκης και κάλεσε τη Μ. Εβδομάδα τη διοίκηση του σταθμού να αναθεωρήσει την απόφασή της.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και του Ιδρύματος Αστέγων υπάρχει άριστη σύμπνοια και συνεργασία. 

Πηγή: enet