«Η ώρα της δικαίωσης δεν θα αργήσει. Άλλωστε η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί για μεγάλο χρονικό διάστημα», τονίζει ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, σε νέα επιστολή του, στην οποία κάνει λόγο για τα δεύτερα Χριστούγεννα που θα περάσει στις φυλακές Διαβατών.

«Για όλα αυτά κάποιοι -όπως τόνισα και στο τριμελές Εφετείο- θα έχουν τύψεις μέχρι να πεθάνουν», προσθέτει ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης, που έχει καταδικαστεί για την υπόθεση της «μαύρης τρύπας» στα ταμεία του κεντρικού Δήμου.

«Σήμερα το σημαντικό για μένα είναι ότι εδώ στον τόπο της εξορίας, της απομόνωσης και των απάνθρωπων συνθηκών και παρ' όλο που αντιμετωπίζω έναν συνεχή πόλεμο λάσπης, δέχομαι με όλους τους δυνατούς τρόπους άπειρες εκδηλώσεις αγάπης, αγωνίας, συμπαράστασης και αλληλεγγύης από γνωστούς και αγνώστους, από ψηφοφόρους όλων των πολιτικών Παρατάξεων από ανθρώπους που από την πρώτη στιγμή αντελήφθησαν την εις βάρος μου εξόφθαλμη σκευωρία», σημειώνει ο κ. Παπαγεωργόπουλος, ευχόμενος σε όλους Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά.