Τραγικό τέλος είχε η ερωτική, τρίχρονη σχέση, ενός 25χρονου φαντάρου και της 23χρονης φοιτήτριας φίλης του, όταν μετά από έντονο διαπληκτισμό μεταξύ τους, ο 25χρονος στραγγάλισε την άτυχη φίλη του. Το γεγονός συνέβη τα ξημερώματα σε ερημική τοποθεσία, λίγο έξω από την Κερκίνη Σιντικής. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Σερρών Μηνά Γεωργιάδη, ο φερόμενος δράστης αφού επέφερε πολλαπλά χτυπήματα με τα χέρια του στην άτυχη φίλη του, στη συνέχεια την στραγγάλισε. Αντικρίζοντας την νεκρή προσπάθησε να την κάψει, προκαλώντας στο άψυχο κορμί της μεταθανάτια εγκαύματα στο λαιμό και στον θώρακα. Στην συνέχεια τη μετέφερε στον επαρχιακό δρόμο Κερκίνης - Λιβαδειάς και την πέταξε μέσα σε αρδευτικό κανάλι. Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Σερρών, Στέφανο Μάνδαλο, ο 25χρονος μετά από ώρα κατήγγειλε ο ίδιος το γεγονός στο αστυνομικό τμήμα Πορροϊων και κατόπιν ειδοποίησε τον πατέρα της 23χρονης για την αποτρόπαια πράξη του καθώς και το μέρος που την πέταξε.

    Η είδηση του στυγερού εγκλήματος συγκλόνισε τη μικρή κοινωνία της Κερκίνης, ενώ ξύπνησε στις μνήμες τους σκηνές του στυγερού εγκλήματος που συνέβη στο χωριό τους όταν τον περασμένο Ιούνιο δύο ανήλικες κοπέλες αφαίρεσαν τη ζωή ενός 80χρονου συγχωριανού τους.

    Ο 25χρονος Θεσσαλονικιός, φαντάρος, κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών και αναμένεται να οδηγηθεί στον στρατιωτικό Εισαγγελέα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.