ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη ο εκδότης του «Αγγελιοφόρου» για μη καταβολή δώρου Χριστουγέννων

Δημοσίευση 23 Δεκεμβρίου 2014, 17:43 / Ανανεώθηκε 23 Δεκεμβρίου 2014, 18:43
Συνελήφθη ο εκδότης του «Αγγελιοφόρου» για μη καταβολή δώρου Χριστουγέννων
Facebook Twitter Whatsapp

Συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη ο επιχειρηματίας Βασίλειος Μπακατσέλος, επειδή δεν κατέβαλε εμπρόθεσμα το δώρο Χριστουγέννων στους 125 απλήρωτους εργαζόμενους του «Αγγελιοφόρου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ρεπορτάζ: Ντίνα Καραμάνου - Ντία Μούλου

Συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη ο επιχειρηματίας Βασίλειος Μπακατσέλος, γιος του γνωστού βιομήχανου και εκδότη Αλέξανδρου Κ. Μπακατσέλου, επειδή δεν κατέβαλε εμπρόθεσμα το δώρο Χριστουγέννων στους 125 απλήρωτους εργαζόμενους του «Αγγελιοφόρου».

Τον κ. Μπακατσέλο συνέλαβαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου άνδρες του αστυνομικού τμήματος της πλατείας Δημοκρατίας, κατόπιν προφορικής εντολής του εισαγγελέα υπηρεσίας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του newpost.gr, η εισαγγελική εντολή για τη σύλληψη του Βασίλειου Μπακατσέλου δόθηκε έπειτα από μηνυτήρια αναφορά του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας στο οποίο κατέφυγε -μέσω των δημοσιογραφικών ενώσεων- το σύνολο του προσωπικού της Εκδοτικής Βορείου Ελλάδος ΑΕ, της ανώνυμης εταιρίας που εκδίδει τις εφημερίδες «Αγγελιοφόρος», «Αγγελιοφόρος της Κυριακής» και σειρά άλλων εντύπων.

Ο επιχειρηματίας ανέλαβε πρόσφατα τη θέση του προέδρου στην εταιρία που εκδίδει την εφημερίδα, ύστερα από την παραίτηση του πατέρα του. Κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Πλατείας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης και αναμένεται να οδηγηθεί στο Αυτόφωρο.

Η Αστυνομία ανακοίνωσε ακόμα, ότι - όπως διαπιστώθηκε- σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούν και καταδικαστικές αποφάσεις, γι΄αυτόν τον λόγο ο κ. Μπακατσέλος αναμένεται να περάσει τη νύχτα στο κρατητήριο, ενώ το πρωί θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.