Περισσότεροι από 5.000 Άγιοι Βασίληδες ετοιμάζονται και φέτος για τη μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική γιορτή στα Χανιά, το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου στις 13:00, στο 1ο Γυμνάσιο Χανίων.

Όλη η διοργάνωση έχει μοναδικό σκοπό την ενίσχυση των συλλόγων Κ.Η.Φ.Α.ΑΜΕΑ, ΕΛΕΠΑΠ, ΚΗΦΑΠ Μεγαλόχαρη, ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ. Συλλόγων, που  ασχολούνται με παιδιά, τα οποία αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

Μέχρι σήμερα έχουν δοθεί 75.304 ευρώ στα τέσσερα ιδρύματα από το σωματείο του Santa Run

Πέρσι οι συμμετοχές ανήλθαν στις 3000, στόχος του φετινού Santa Run είναι να ξεπεράσει τις 5000 συμμετοχές και να συγκεντρώσει σε μία μόλις χρονιά, περισσότερα από 70.000 ευρώ.

Το Santa Run είναι μια γιορτινή, φιλανθρωπική διοργάνωση, παρωδία του γνωστού Santa Run που διοργανώνεται σε διάφορες πόλεις του κόσμου κάθε Δεκέμβρη. 

Πρόκειται για ένα δρόμο περπατήματος και όχι τρεξίματος μέσα στην πόλη των Χανίων με στολές  Άι Βασίλη με πολλά κεράσματα (μπύρες, γλυκά ως ανεφοδιασμό) από τα καταστήματα της διαδρομής και πολύ μουσική σε όλη την πόλη αλλά και στο πάρτυ, που ακολουθεί (15 djs στη διαδρομή – μουσικά συγκροτήματα στο πάρτυ).

Οι συμμετοχές φέτος ξεπερνούν κάθε προσδοκία και δεν περιορίζονται μόνο σ’ αυτές των  Χανίων, αλλά ήδη δηλώνουν συμμετοχή κι από διάφορες πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Τη στήριξή τους στο Santa Run Χανιά, δηλώνουν φίλοι του απ’ όλο τον κόσμο, από τα μέσα κοινωνικά δικτύωσης (#‎srchallovertheworld), αλλά και άνθρωποι των τεχνών και του δημόσιου βίου (http://instagram.com/santarun_chania/).

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: www.santarunchania.com

TAGS