Θλίψη και οργή κυριαρχούν σήμερα σε όλη την Κρήτη με τους κατοίκους να πενθούν  για την τραγωδία που «γράφτηκε» στην άσφαλτο χθες τα ξημερώματα καθώς έχασαν την ζωή τους τρία άτομα ενώ ένας ακόμα νεαρός δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ήταν 5.10 τα ξημερώματα όταν κόπηκε το… νήμα της ζωής τριών νεαρών ατόμων, δύο κοπέλες 19 χρόνων και ένας 18χρονος, στη γέφυρα του Κλαδισού Ποταμού.

Σήμερα θα παιχτεί η τελευταία πράξη του δράματος καθώς συγγενείς, φίλοι και γνωστοί θα οδηγήσουν τα παιδιά στην τελευταία τους κατοικία.

Η κηδεία της 18χρονης θα γίνει στο Καστέλι στις 11 το πρωί. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και θα ταφεί στο Κοιμητήριο του Παρθενώνα.

Η κηδεία του 18χρονου θα γίνει στις 11 το πρωί στην Καλλιθέα Βαμβακόπουλου. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας και θα ταφεί στο κοιμητήριο του Ιερού Ναού Μιχαήλ Αρχαγγέλου.

Η κηδεία της 19χρονης θα γίνει 2  το μεσημέρι στο Καστέλι Κισάμου. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Αναλήψεων στις Λουσακιές Κισάμου και θα ταφεί στο  νεκροταφείο της περιοχής.