Μία απίστευτη προσφορά κάνει γερμανική εταιρεία οπτικών στους πελάτες της.

Σύγκεκριμένα, σύμφωνα με τη διαφήμιση, με την αγορά 420.000 σκελετών γυαλιών, ο πελάτης θα πάρει δώρο ένα... ελληνικό νησί.

Όπως γράφει η «Καθημερινή» κάθε χρόνο η γερμανική εταιρεία Libuda Optic World εκδίδει έναν «κατάλογο κινήτρων» προς τους μεγάλους πελάτες. Ο φετινός τιτλοφορείται «ανήθικη προσφορά για τους καλύτερους πελάτες» και το μεγαλύτερο δώρο είναι το νησάκι Άγιος Αθανάσιος, στον Κορινθιακό Κόλπο.

«Οι διακοπές στη Μαγιόρκα θα ήταν καταπληκτικές αν δεν υπήρχε τόσος πολύς τουρισμός. Ιδέα: τι λέτε να αποκτήσετε το δικό σας νησί; Στη δική σας παραλία κανείς δεν θα σας ενοχλεί πια. Στον Κορινθιακό Κόλπο, κοντά στην Ιτέα και όχι μακριά από τους Δελφούς, το χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού και το ιστορικό λιμάνι του Γαλαξιδίου, βρίσκεται αυτό το καταπληκτικό νησί», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο κατάλογος και καταλήγει:

«Προσφορά: με την αγορά 420.000 σκελετών γυαλιών και μηδενική συμμετοχή, ή με την αγορά 155.000 σκελετών και συμμετοχή 999.999 ευρώ».

Αξίζει να σημειωθεί πως το νησί δεν ανήκει στην εταιρεία αλλά θα αγοραστεί αν υπάρξει ενδιαφέρον. Δηλαδή, αν ένας πελάτης ενδιαφερθεί για την προσφορά, τότε η Libuda το αγοράσει για λογαριασμό του.

TAGS