Σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι καλλιεργητές στην περιοχή της Αμμουδιάς στην Πρέβεζα από τις πλημμύρες, με την σοδιά τους να καταστρέφεται.

Και αυτό γιατί, όπως οι ίδιοι αναφέρουν σε υπόμνημα που κατέθεσαν στην Περιφέρεια Ηπείρου, δεν έχουν μπει σε λειτουργία τα αντλιοστάσια.

«Τα εγγειοβελτιωτικά έργα έγιναν στην Αμμουδιά Πρέβεζας, αλλά τα αντλιοστάσια δεν έχουν λειτουργήσει ακόμα. Αδιαφορεί ο Δήμος Πάργας καμία απάντηση της Περιφέρειας» αναφέρουν συγκεκριμένα.

Αποτέλεσμα αυτών είναι η καταστροφή της σοδειάς τους από τις πλημμύρες οι οποίες είναι τόσο έντονες που οι καλλιέργειες γίνονται μη προσβάσιμες αφού πλημμυρίζουν και οι δρόμοι που οδηγούν σε αυτές.

Σύμφωνα με το pamepreveza.gr, έγινε αρχικά επικοινωνία με τον Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας ο οποίος τους παρέπεμψε στην Περιφέρεια.

Εκεί η υπεύθυνη για το ζήτημα, αρνήθηκε κατηγορηματικά, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι αγρότες, μπροστά σε τριμελή αντιπροσωπεία, το αίτημά τους για την αποστράγγιση των χωραφιών.

Κατόπιν όλων των παραπάνω κινήσεων στάλθηκε ενημερωτικό υπόμνημα στην Περιφέρεια στις 16 Δεκεμβρίου για το οποίο δεν έχουν λάβει καμία απάντηση σχετικά.

Οι κάτοικοι, καλλιεργητές, της Αμμουδιάς ενημέρωσαν και τον Δήμαρχο Πάργας, ο οποίος, όπως αναφέρουν, αδιαφόρησε για το θέμα.