Άγρια δολοφονημένος βρέθηκε ένας 60χρονος άνδρας ο οποίος εργαζόταν ως φύλακας σε εταιρεία με σκάφη στη Ρόδο.

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός με τα χέρια δεμένα με σχοινί, χτυπημένος σε όλο του το σώμα και με ένα κομμάτι σεντόνι περασμένο στο λαιμό του με το οποίο φαίνεται ότι τον βασάνιζαν, κοντά στο Καρακόνερο. 

Η υπόθεση έχει αναστατώσει τις αρμόδιες αρχές που αναζητούν και την παραμικρή λεπτομέρεια για να προσδιορίσουν την ταυτότητα των δραστών. 

Το άψυχο σώμα του 60χρονου βρήκε στις 11 το βράδυ ένας συνάδελφός του ο οποίος πήγε για να τον αλλάξει βάρδια. Όταν δεν τον βρήκε στην κεντρική είσοδο όπου έπρεπε να είναι, τον αναζήτησε και έντρομος είδε ότι ήταν ξαπλωμένος, χτυπημένος και χωρίς αισθήσεις κοντά στο βαφείο των εγκαταστάσεων. 

Οι δράστες φαίνεται ότι τον είχαν δέσει και τον είχαν σύρει μέχρι εκεί, ενώ στη συνέχεια διέρρηξαν το γραφείο που φυλάσσονταν το χρηματοκιβώτιο στον πρώτο όροφο χωρίς να καταφέρουν να το ανοίξουν. 

Οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν ότι ο άτυχος φύλακας χτυπήθηκε και βασανίστηκε. Το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία που έφθασε επιτόπου, άρχισαν εκτενείς έρευνες οι οποίες βρίσκονται ακόμα σε πλήρη εξέλιξη.

Τα πάντα, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν καταγραφεί σε ειδικές κάμερες, το υλικό των οποίων βρίσκεται στα χέρια των αξιωματικών της Ασφάλειας Ρόδου.