Σε ύφεση βρίσκεται η έντονη χιονόπτωση στην ορεινή Πελοπόννησο ενώ τα συνεργεία των δήμων και της περιφέρειας εκχιονίζουν και ρίχνουν αλάτι.

Εν τω μεταξύ, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην Κορινθία, μετά το χωριό Πισσία προς Σχίνο και στην Λακωνία, από το 25ο έως και το 44ο χλμ της επαρχιακής οδού Σπάρτης - Λογκανίκου - Μεγαλόπολης.

Επίσης, λόγω χιονόπτωσης διεξάγεται με δυσχέρεια και μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου - Τρίπολης - Καλαμάτας, στο ρεύμα προς Κόρινθο, από το 118,5 έως το 121ο χλμ του νέου αυτοκινητόδρομου.

Με αλυσίδες γίνεται η κυκλοφορία από το 7ο χλμ της επαρχιακής οδού Λουτρακίου - Περαχώρας - Σχίνου έως το χωριό Πισσία και στην ορεινή δυτική Κορινθία. Από το 23ο έως το 50ο χλμ της εθνικής οδού Τρίπολης - Σπάρτης, στην εθνική οδό Καλαμάτας - Σπάρτης και σε πολλά τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου της Αρκαδίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στην Τρίπολη το χιόνι έχει ξεπεράσει τα δέκα εκατοστά και κανείς δεν πρέπει να κινείται στην ορεινή Πελοπόννησο χωρίς να έχει μαζί του αλυσίδες, ενώ έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία των φορτηγών άνω των 3,5 τόνων.