Θεσσαλονίκη: Πρωτοχρονιάτικες ευχές στο ΥΜΑΘ

Θεσσαλονίκη: Πρωτοχρονιάτικες ευχές στο ΥΜΑΘ

Ευχές για τη νέα χρονιά με εκπροσώπους των εκκλησιαστικών, πολιτικών, αυτοδιοικητικών και στρατιωτικών αρχών της Θεσσαλονίκης καθώς και με επικεφαλής φορέων, συλλόγων αλλά και δεκάδες πολίτες, αντάλλαξε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός.

Μεταξύ άλλων, το Διοικητήριο επισκέφθηκαν ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, Άνθιμος, οι βουλευτές ΝΔ Α’ Θεσσαλονίκης, Κώστας Γκιουλέκας και Σταύρος Καλαφάτης, η αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Αθηνά Αηδονά, ο αναπληρωτής δημάρχου Θεσσαλονίκης και αντιδήμαρχος Κινητοποίησης των Πολιτών, Νεολαίας και Αθλητισμού, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο διοικητής του Γ’ΣΣ/ NRDC-GR, αντιστράτηγος Ηλίας Λεοντάρης, ο διοικητής της Ναυτικής Διοίκησης Β. Αιγαίου, πλοίαρχος Χρήστος Παυλούδης, ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλονίκης, υποστράτηγος Βάϊος Χονδρός, ο διευθυντής ασφάλειας Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Μπουραζάνας, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΑΘ, Νίκος Παπαδάκης, ο πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙΔΑ, Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο πρόεδρος του συλλόγου πολυτέκνων νομού Θεσσαλονίκης «οι Αγιοι Πάντες», Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος, περιφερειακοί και πρώην δημοτικοί σύμβουλοι.

Ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης Γιώργος Ορφανός χαρακτήρισε το 2015, έτος των μεγάλων αποφάσεων για τη χώρα και ευχήθηκε η νέα χρονιά να είναι δημιουργική για όλους.

Το πρωί, ο κ. Ορφανός εκπροσώπησε την κυβέρνηση στη δοξολογία για το νέο έτος που τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας, χοροστατούντος του μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, Άνθιμου.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο