Η Πολεμική Αεροπορία στην υπηρεσία των... ασθενών

Η Πολεμική Αεροπορία στην υπηρεσία των... ασθενών

Τη συνδρομή της Πολεμικής Αεροπορίας ζήτησε το ΕΚΑΒ για να αντιμετωπισθούν επτά περιστατικά κυρίως με παιδιά που εκδηλώθηκαν μέσα στις γιορτές και έχρηζαν νοσοκομειακής περίθαλψης.

Στο πλαίσιο αυτό:

Αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας μετέφερε απόψε από τη Σαντορίνη στο Ηράκλειο 34χρονη επίτοκο, μετά από αίτημα του ΕΚΑΒ.

Το αεροσκάφος προσγειώθηκε στις 19:25 στην126 Σμηναρχία απ' όπου η 34χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Χθες το μεσημέρι αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας μετέφερε από τη Χίο στην αεροπορική βάση της Ελευσίνας ένα αγοράκι 2 ετών με βρογχοπνευμονία.

Προχθές το μεσημέρι άλλο αεροσκάφος C-130 μετέφερε από την Κω στην Ελευσίνα ένα κοριτσάκι μόλις δύο ωρών σε θερμοκοιτίδα με δύσπνοια και υπογλυκαιμία.

Τη Δευτέρα το βράδυ αεροσκάφος C-130 μετέφερε από τη Χίο στην Ελευσίνα κοριτσάκι 3 μηνών με πνευμονία.

Το περασμένο Σάββατο 27 Δεκεμβρίου ελικόπτερο Σούπερ Πούμα της Πολεμικής Αεροπορίας μετέφερε από την Κω στη Ρόδο κοριτσάκι 3 μηνών με βρογχιολίτιδα.

Το βράδυ αεροσκάφος C-27 της Πολεμικής Αεροπορίας μετέφερε από την Κέρκυρα στην Ελευσίνα αγοράκι 19 μηνών με μικροβιακή μηνιγγίτιδα.

Τα Χριστούγεννα αεροσκάφος C-130 μετέφερε από τη Λέσβο στην Ελευσίνα αγοράκι 12 ημερών με πυρετό.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο