current views are: 3

2 Ιανουαρίου 2015
Δημοσίευση12:33

«Τρέξτε τους σφάζουν» φώναζε η μητέρα του θύματος- Ξεκλήρισε μια οικογένεια (φωτό)

Σοκ έχει προκαλέσει ένα άγριο έγκλημα στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. 

 

Δημοσίευση 12:33’
αρθρο-newpost

Σοκ έχει προκαλέσει ένα άγριο έγκλημα στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. 

 

Ρεπορτάζ: Αναστασία Γαλάνη – Ντίνα Καραμάνου

Σοκ έχει προκαλέσει άγριο έγκλημα στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Μια συγγενική επίσκεψη εξελίχτηκε σε οικογενειακή τραγωδία για ένα ζευγάρι και το ανήλικο παιδί τους και όπως όλα δείχνουν διαφωνίες για τα οικονομικά έφεραν το φονικό.

Στη μία το μεσημέρι ο γαμπρός του άντρα της οικογένειας πήγε δήθεν επίσκεψη στο σπίτι τους στη οδό Θεσσαλονίκης 65. Σε κατάσταση αμόκ δολοφόνησε το ζευγάρι και τον 12χρονο γιο τους. Ο δράστης ήταν σύζυγος της αδερφής του θύματος. Αρχικά υπήρξαν πληροφορίες ότι ο δράστης πυροβόλησε τα θύματα, ωστόσο η ΕΛ.ΑΣ. επισημαίνει ότι ο δράστης μαχαίρωσε τους τρεις συγγενείς του. Ήταν τέτοια η μανία του δολοφόνου που κατακρεούργησε το ζευγάρι και τον γιο με πολλαπλές μαχαιριές.

Intime news foto agency

Ο 55χρονος δράστης στη συνέχεια πήδηξε από το διαμέρισμα που βρισκόταν στον δεύτερο όροφο, με σκοπό να αυτοκτονήσει. Αρχικά μαχαιρώθηκε και ο ίδιος και στη συνέχεια έπεσε από το μπαλκόνι. Τελικά συνελήφθη από αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο. Ο δράστης έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και για αυτό οι αστυνομικοί ακόμα δεν τον έχουν ανακρίνει.

«Πρωτοφανές για την περιοχή είναι ένα τέτοιο έγκλημα. Ο σύζυγος της οικογένειας ήταν κτηνίατρος στο επάγγελμα, γνωστός στην περιοχή. Από ό,τι μάθαμε ο δράστης με τον πατέρα της οικογένειας είχαν ανοίξει μαζί ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ και έτσι προέκυψαν οικονομικές διαφορες. Στο σπίτι ήταν και η μητέρα της γυναίκας η οποία πρόλαβε και έτρεξε στους αστυνομικούς φωνάζοντας ”Τρέξτε, τους σφάζουν”» δηλώνει στο newpost ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ωραιοκάστρου, Μιχάλης Κουφουνάκης.

Οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης και οι αστυνομικοί στρέφουν την προσοχή τους στα οικονομικά κίνητρα που υπάρχουν πίσω από την πράξη του δράστη.

Intime news foto agency


σχετικα αρθρα