Την εξιχνίαση ανθρωποκτονίας που διεπράχθη τον περασμένο Σεπτέμβρη στην περιοχή του Κιλκίς, με θύμα 45χρονο, υπήκοο Βουλγαρίας, ανακοίνωσαν οι αστυνομικές αρχές.

Δράστες της δολοφονίας φέρεται να είναι δύο συμπατριώτες του, ηλικίας 42 και 48 ετών. Ήδη, η Αστυνομία συνέλαβε τον 48χρονο, ενώ αναζητείται και ο άλλος κατηγορούμενος. Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Κιλκίς για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία.

Ως πιθανή αιτία της δολοφονίας εκτιμάται ότι ήταν το ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ των φερόμενων ως δραστών και του θύματος.

Το 45χρονο θύμα ήταν καταζητούμενο για ανθρωποκτονία, κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων, υποθέσεις χουλιγκανισμού, κλοπές και πλαστογραφίες. Βρέθηκε νεκρός -χτυπημένος στο κεφάλι με τσεκούρι ή φτυάρι- στο πίσω κάθισμα αυτοκινήτου, σε εγκαταλειμμένο στρατόπεδο στο Χέρσο Κιλκίς. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, το πτώμα βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, ενώ εντοπίστηκε επτά μέρες μετά τη διάπραξη του φονικού.