Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι αστυνομικοί έλεγχοι στους τέσσερις νομούς της Περιφέρειας Θεσσαλίας και στο πλαίσιο των δράσεων ελέγχθηκαν 521 οχήματα, τρεις επιχειρήσεις σκραπ και 700 άτομα, ενώ προσήχθησαν 46 άτομα και βεβαιώθηκαν συνολικά 153 παραβάσεις.

Στις επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκαν χθες συμμετείχαν αστυνομικοί από Υπηρεσίες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας.

Κατά τη διάρκεια της συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης προέκυψαν τα εξής: Ελέγχθηκαν 700 άτομα και συγκεκριμένα 645 ημεδαποί και 55 αλλοδαποί, 521 οχήματα και 3 επιχειρήσεις σκραπ και προσήχθησαν συνολικά 46 άτομα εκ των οποίων οι 30 ημεδαποί και οι 16 αλλοδαποί.

Συνελήφθησαν επτά άτομα και συγκεκριμένα: Ένας ημεδαπός για απείθεια, τέσσερα άτομα, από τα οποία τρεις ημεδαποί και ένας αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν, σε βάρος των οποίων εκκρεμούν καταδικαστικές αποφάσεις για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, του νόμου περί αλλοδαπών και παράβαση υγειονομικής διάταξης, ένας αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν για παράνομο υπαίθριο εμπόριο και ένας ημεδαπός για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης.

Επιπλέον, βεβαιώθηκαν 153 παραβάσεις και συγκεκριμένα: Από μία παράβαση του αδικήματος της απείθειας, για παράνομο υπαίθριο εμπόριο και για επαιτεία και 150 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας: Είκοσι για υπέρβαση ορίου ταχύτητας, μία για χρήση κινητού τηλεφώνου, τρεις για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, μία για στέρηση άδειας οδήγησης, μία για στέρηση άδειας κυκλοφορίας, πέντε για στέρηση ασφαλιστηρίου συμβολαίου, μία για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, τέσσερις για ΚΤΕΟ και 114 λοιπές παραβάσεις. Όπως αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωση η αστυνομία, κατασχέθηκε πλήθος προϊόντων παραεμπορίου.