Δώδεκα μαθητές γυμνασίου αποβλήθηκαν για τις φωτογραφίες και τα υβριστικά σχόλια καθηγητών στο Διαδίκτυο. Όλα ξεκίνησαν όταν δύο μαθητές του Γυμνασίου Ν. Αγχιάλου, φωτογράφησαν την καθηγήτρια τους κατά τη διάρκεια του μαθήματος στις αρχές Απριλίου και στην συνέχεια οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο μέσω της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης Facebook, ενώ έσπευσαν να τις σχολιάσουν με ύβρεις δέκα άλλοι μαθητές της ίδιας τάξης.

Το περιστατικό αυτό θεωρείται το δεύτερο πιο σοβαρό που έχει συμβεί το τελευταίο διάστημα στην περιοχή μετά από την ομαδική αποβολή που δέχτηκαν δεκάδες μαθητές Γυμνασίου του Πολεοδομικού Συγκροτήματος, οι οποίοι πριν από ένα μήνα περίπου ανήρτησαν φωτογραφίες συμμαθητών τους και καθηγητών τους στο διαδίκτυο κάνοντας υβριστικά σχόλια.

Το δεύτερο αυτό συμβάν, αλλά και όσα δεν έχουν βγει ακόμη στο φως της δημοσιότητας, μιας και εκπαιδευτικοί σημειώνουν πως είναι πολλά τα περιστατικά, είχε πιο άγριες προεκτάσεις καθώς οι μαθητές σχολίασαν με χυδαίο υβρεολόγιο την καθηγήτρια τους.

Η ίδια μόλις ενημερώθηκε,σοκαρίστηκε και δεν μπορούσε να πιστέψει πως της συμπεριφέρθηκαν με τέτοιο τρόπο μαθητές στους οποίους έχει αφοσιώσει τη ζωή της.

Η πράξη αυτή των μαθητών συζητήθηκε κατά τη διάρκεια έκτακτης σύγκλησης του Συλλόγου των Καθηγητών και η απόφαση ήταν πενθήμερη αποβολή στους δύο «δράστες» και τριήμερη αποβολή σε όσους σχολίασαν τις φωτογραφίες.

Οι γονείς από την πλευρά τους ζήτησαν συγνώμη από την καθηγήτρια για τη συμπεριφορά των παιδιών τους, ενώ μερικοί ζήτησαν για τα παιδιά τους μεγαλύτερη ποινή.Πηγή: taxydromos.gr