ΕΛΛΑΔΑ

Με λαμπρότητα τα Θεοφάνεια στον Πειραιά

Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου 2015, 14:30 / Ανανεώθηκε 6 Ιανουαρίου 2015, 14:30
Με λαμπρότητα τα Θεοφάνεια στον Πειραιά
Facebook Twitter Whatsapp
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκαν τα Θεοφάνεια στον Πειραιά. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκαν τα Θεοφάνεια στον Πειραιά.
 
Της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος  κ.κ. Ιερώνυμος, συλλειτουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κορωνείας κ.κ. Παντελεήμονος.  
 
Στον καθαγιασμό των Υδάτων εκπροσώπησε την Κυβέρνηση ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ανδρέας Λοβέρδος. Στην τελετή παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Αλέξης Τσίπρας, ο Α΄ Αντιπρόεδρος της τελευταίας Βουλής των Ελλήνων κ. Γιάννης Τραγάκης, εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας, οι Στρατιωτικές Αρχές της χώρας, φορείς της πόλης και πλήθος κόσμου. 
 
Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης δήλωσε: 
 
''Γιορτάζουμε σήμερα στον Πειραιά, στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, την εορτή των Θεοφανείων. Υποδέχθηκα και καλωσόρισα τους εκπροσώπους της πολιτικής ηγεσίας, της Εκκλησίας, των Σωμάτων Ασφαλείας, Προέδρους φορέων σε μια πολύ ωραία και σεμνή τελετή. Εύχομαι καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους τους Πειραιώτες και σε όλους τους Έλληνες. Από την πλευρά μου να πω, ότι είναι μια χρονιά δύσκολη και θα καταβάλλουμε προσπάθεια όλο το νέο Δημοτικό Συμβούλιο και εγώ προσωπικά, ώστε να βελτιώσουμε τον Πειραιά, να προοδεύσει η πόλη, επ’ ωφελεία των πολιτών και των δημοτών του Πειραιά. Να είστε καλά, καλή χρονιά σε όλους''.